FaciliteitenHoeve de Boomklever is een kleinschalige woonvoorziening en voelt daardoor als vertrouwd. De boerderij bestaat uit een ruime centrale woonkamer met daarin de sfeervolle speksteenkachel als aandachtstrekker. Broodjes opwarmen, een appeltaart bakken of suddervlees klaarmaken; het kan allemaal. 

De woonkamer grenst aan een serre van 36 vierkante meter en deze wordt afgesloten door een glazen pui. Zo kunnen bewoners van zonlicht genieten. Op de twee ruime terrassen rond de boerderij kan dat natuurlijk ook. Wie zich even wilt terugtrekken met dierbaren, heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van het tuinprieel. 

 

Naast de gemeenschappelijke ruimtes herbergt de boerderij vier

ruime slaapkamers met daarbij een wastafel. Deze slaapkamers zijn persoonsgebonden en dus beschikt men altijd over privacy wanneer dat gewenst is. Klik hier voor de verschillende en beschikbare kamers.

 

Er is een ruime badkamer met invalidetoilet. De boerderij telt drie niveaus die makkelijk te bereiken zijn met de trap, maar ook met de ruime lift.

Om aan ieders wens te kunnen voldoen, is er een rolstoelbus waarmee veel mogelijk is. Denk aan een ritje richting de nabijgelegen duinen en het strand. Even geen zin om de deur uit te gaan? Geen probleem! We hebben een kast vol oud-Hollandse spelletjes en er zijn meerdere televisiehoeken.

 

En dan is er nog de keuken. Eigenaar Tineke van der Kruijssen is dol op koken en doet dat alleen maar met eerlijke producten. De groenten komen uit eigen tuin en worden dagelijks vers bereid om de bewoners te laten genieten van een smaakvol bord met eten. Wanneer er iemand is die trek heeft in een specifieke maaltijd, dan staat men hier altijd voor open.